+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

AMBASSADOR - ZLATÁ HUSA Bewertungen

Hotelbewertung

87%
Sehr gut

von 18 Bewertungen

  • Personal

    84%
  • Sauberkeit

    87%
  • Ausstattung

    88%
  • Komfort

    91%
  • Preis-Leistungverhältnis

    87%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Gruppe von Freunden
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Jana

Älteres Paar, 18.7.2018

Brno Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Prostorny pokoj i koupelna. Nabidka jidla u snidane 1*.

  • Sprchovy kout a koberec v pokoji nejsou hodni do hotelu jako je Ambassador. Koroze na sprchovych dverich prepatlana barvou, koberec v pokoji misty spinavy, inkl. s vlasy od hostu pred.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 16.6.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
60 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

eva zavadil

Einzelreisender, 28.4.2018

Chur Švýcarsko

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 11.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • prostředí, snídaně, příjemný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Žilinská teplárenská, a.s., Ing. Igor Stalmašek, Milan Bada

Einzelreisender, 12.11.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Solídna ponuka snídaně - švédské stoly. Ponuku doporučujem rozšíriť o sortiment rybích výrobkov,

  • - jedlo u snídaně - gulášová polévka nekvalitné suroviny,doporučujem konzervové maso nahradiť čerstvým, nahradiť "klasiku" v sortimente teplých masových výrobkov - "Klausovky" niečím kvalitnejším z produktov českej kuchyne

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Emília

Älteres Paar, 15.12.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • výborné ubytovanie priamo v srdci Prahy, čo viac si priať? :-)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel Belcredi

Älteres Paar, 10.11.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Pobyt proběhl bez problémů

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Dana

Älteres Paar, 28.10.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • V podstatě jsme byli se vším spokojeni, vadilo nám však hodně opotřebované zařízení pokoje v poměru k ceně.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Bohus Noga

Älteres Paar, 22.9.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Renáta Kuchařová

Älteres Paar, 29.1.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Příjemný klidný hotel v centru města, příjemný vstřícný personál, bohatá snídaně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Junges Paar, 17.3.2011

Ireland

  • Gesamtbewertung
54 %
  • Staff absolutely with no interest, rude and ignorant.no 5* at all!!porters just going around and dont bother to help with suitcase.Complimentary drink is juice or mulled wine, it is a joke(for example gls of prosecco might be nice).waitress was pouring juice for people from 2 litre bottle on the counter!she didnt came to ask us for more drinks when we finished(well she just brought us drinks and never came back) and were waiting bout 20 mins, had to go to the bar ourself to pay and she was behind the bar on the mobile!prices were 3 or more times higher then in the other restaurants on the squere (rip off!)and service was like in some 4th price category, we felt bad that we pay such a money and bothering staff with serving us. Breakfast was poor, unhappy staff, ignoring the customers, didnt offer any tea or coffee(and there was like 6 of them and 4 tables) what i will expect from 5* hotel, shouting at each other from opposite sides of the restaurant and talking about their private problems which i dont care!when checking out the receptionist was more worried if we had paid, which we had on arrival, than if we enjoyed our stay! we didnt feel welcome in this hotel and definitely wont be back and wont recommend it at all.

Personál
1
Služby
4
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Miroslav Špalek

Familie mit kleinen Kindern, 23.12.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Marián Varadský

Familie mit älteren Kindern, 4.12.2010

Slovak

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
3
Služby
8
Čistota
3
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Lan Tran Thi Phuong

Familie mit kleinen Kindern, 12.9.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Toms

Junges Paar, 11.9.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

pan Otto Buš

Älteres Paar, 7.3.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Iveta Pivovarová

Älteres Paar, 5.12.2009

Plzeň, ČR

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velmi dobrá úroveň všech služeb.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michaela Klárová

Älteres Paar, 29.11.2008

Česká Republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Nádherný hotel a velice milý a ochotný personál !!!! Děkujeme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10